Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai RÂVNIT actor de la Hollywood s-ar iubi cu un BĂRBAT. Secretul a ieșit la iveală în prejma NUNȚII
Cel mai RÂVNIT actor de la Hollywood s-ar iubi cu un BĂRBAT. Secretul a ieșit la iveală în prejma NUNȚII

Cel mai RÂVNIT actor de la Hollywood s-ar iubi cu un BĂRBAT. Secretul a ieșit la iveală în prejma NUNȚII

Unul dintre cei mai celebri burlaci al lumii, George Clooney, și-ar fi înșelat logodnica cu un bărbat, susțin unele tabloide de peste ocean. Zvonurile vin la numai o săptămână distanţă de ziua în care vedeta se va căsători cu avocata Amal Alamuddin.

Jurnaliştii americani îl acuză că şi-a înşelat logodnica cu un bărbat. Gurile rele susţin chiar că starul ar fi bisexual şi s-ar folosi de femei doar pentru a îşi proteja imaginea publică, notează B1.ro.

George Clooney se va căsători pe 27 septembrie cu avocata de 36 de ani, Amal Alamuddin, pe care a cunoscut-o anul trecut în septembrie, aceasta fiind cea de-a doua căsnicie pentru starul hollywoodian, după mariajul cu Talia Balsam (1989–1993)

Vedeta a cheltuit două milioane de euro pentru ziua cea mare. Ceremonia va fi organizată la Hotelul Cipriani din Veneţia, iar la nuntă vor cânta Andrea Bocceli şi Lana Del Rey.