Cel mai mare expert britanic în OZN-uri susține că se duce o luptă dură pentru a ține secretă viața extraterestră

Cel mai mare expert britanic în OZN-uri susține că se duce o luptă dură pentru a ține secretă viața extraterestră

Cel mai mare expert britanic în OZN-uri, Nick Pope, a avertizat asupra unei bătălii politice majore în SUA, din cauza încercărilor de a ascunde publicului adevărul despre viața extraterestră. În ultima vreme, a avut loc o explozie a rapoartelor despre OZN-uri, iar expertul Nick Pope a declarat în exclusivitate pentru Daily Star că acesta este un semn că în culisele Pentagonului are loc o luptă pentru putere.

Marea noutate în comunitatea OZN-urilor este seria de dezvăluiri făcute de fostul ofițer al Forțelor Aeriene americane și oficial al serviciilor de informații David Grusch. Acesta a afirmat că a văzut personal dovezi ale unor nave extraterestre doborâte, care au fost supuse unor lucrări de inginerie inversă în locații militare secrete ale SUA. În urma afirmațiilor lui Grusch, alți câțiva foști membri ai armatei americane, cum ar fi Michael Herrera, au ieșit la înaintare cu propriile lor povești de contact cu tehnologia extraterestră.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului american al Apărării, Sue Gough, a negat cu tărie relatările, declarând că nu s-a descoperit nicio informație verificabilă care să susțină afirmațiile conform cărora ar fi existat în trecut sau ar exista în prezent programe privind posesia sau ingineria inversă a materialelor extraterestre.

Există două explicații posibile pentru această serie de afirmații. Una este că există o facțiune care vrea să facă publică povestea, în timp ce alții se împotrivesc. Alta este că o facțiune din cadrul Departamentului de Apărare al SUA crede că este adevărat, dar nu are dovezi. Așa că ei emit rapoartele „bombă” încercând să creeze discuții în alte zone ale guvernului, la care nici măcar ei nu au acces, doar prin crearea unor zvonuri despre extratereștri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viața extraterestră există, dar cineva ascunde adevărul

Nick Pope, citat de presa britanică, crede că povestea s-a întors cu 180 de grade în ultimii cinci ani și jumătate, aproape ca și cum unele elemente din guvernul SUA ar promova în mod deliberat credința în vizitarea extratereștrilor. Nu este imposibil ca guvernul american să fi pus mâna pe epavele unor nave extraterestre timp de mulți ani fără a putea extrage prea multe elemente științifice utilizabile din ele. „Dacă te-ai întoarce în timp cu 20 de ani în urmă și ai arăta cuiva iPhone-ul meu 14, probabil că și-ar da seama că era un telefon, dar dacă m-aș întoarce în timp cu 50 de ani, 200 de ani sau 10.000 de ani în urmă, cineva ar crede că este o piatră plată și strălucitoare.”

Actualul val de activitate OZN ar putea fi explicat pur și simplu prin faptul că armata americană vrea să distragă în mod deliberat atenția publicului prin crearea acestei narațiuni extraterestre pentru a ascunde faptul că este vorba de tehnologie secretă a proiectelor clasificate, pentru cele mai recente avioane sau drone de spionaj, indiferent ce ar fi. Există o serie de motive suprapuse, interconectate, dar separate pentru acest lucru.