Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai invocat medic din lume conduce o mașină românească! Profesorul a fost aplaudat pe stradă
Cel mai invocat medic din lume conduce o mașină românească! Profesorul a fost aplaudat pe stradă

Cel mai invocat medic din lume conduce o mașină românească! Profesorul a fost aplaudat pe stradă

Profesorul de medicină francez Didier Raoult, care a fost citat de președintele SUA, Donald Trump, ca un descoperitor al tratamentului împotriva coronaviorusului, a fost aplaudată pe stradă de francezii de rând.

Profesorul Didier Raoult conduce un autoturism de teren Dacia Duster, fabricat la Mioveni, care funcționează foarte bine, și de care este foarte mulțumit.

Un film realizat în cursul zilei de joi, 30 aprilie 2020, în Marsilia, îl arată pe profesorul Raoult, prins într-un mic ambuteiaj rutier, moment în care este observat de mai mulți taximetriști și francezi de rând, care au filmat momentul și care au început să aplaude. Profesorul a coborât geamul mașinii sale și le-a mulțumit celor care îl aplaudau. Scena a fost prezentată de ziarul La Provence.

Didier Raoult a șocat toată lumea medicală cu afirmația că a găsit tratamentul la infecția produsă de virusul SarSCoV2, prin administrarea de clorochină și antibioticul Azitrox. Profesorul francez a mai spus că are realizat un studiu care arată că bolnavii care au primit acest tratament s-au vindecat în proporție de 75 la sută în primele șase zile de la administrarea acestor medicamente.

Studiul profesorului Didier Raoult a fost invocat de președintele SUA, Donald Trump și de ministrul Sănătății din Franța, Olivier Veran.”Hidroxiclorochină și Azitromicin, luate împreună, au o șansă reală de a fi una dintre principalele schimbări din istoria medicinei. FDA (Food and Drug Administration – n.r.) a mutat munții – multumesc! Sperăm ca ambele vor fi puse în folosire imediat. (H lucrează mai bine cu A, potrivit Jurnalului Internațional pentru Agenți Antimicrobieni). Oamenii mor, mișcați-vă repede și Dumnezeu să binecuvânteze pe toată lumea!”, a spus Donald Trump.

La rândul lui, ministrul Sănătății din Franța a anunțat la finalul lunii martie că formula lui Didier Raoult, va fi testată la scară mare.

În România, medicamentul este folosit de profesorul de la Clinica de Boli Infecțioase din Timișoara, Virgil Musta, unde există cea mai mare rată de vindecare în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus.

În lume, există și foarte mulți medici care îl contestă pe Didier Raoult și spun că medicamentul produce grave afecțiuni ale inimii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: