Evenimentul Zilei > Social > Ceartă ca la ușa cortului la PRIMĂRIA HUȘI. Edilul, DEZLĂNȚUIT, către o consilieră: „ANIMALA DRACULUI!”
Ceartă ca la ușa cortului la PRIMĂRIA HUȘI. Edilul, DEZLĂNȚUIT, către o consilieră: „ANIMALA DRACULUI!”

Ceartă ca la ușa cortului la PRIMĂRIA HUȘI. Edilul, DEZLĂNȚUIT, către o consilieră: „ANIMALA DRACULUI!”

Viața bate filmul! Protagoniști: un edil și o consilieră. Primarul din Huşi i-a adresat cuvinte jignitoare unei consiliere locale pe fondul unei contradictii referitoare la un subiect aflat pe ordinea de zi. Catalina Popa, consiliera locala din partea PNL, si Ioan Ciupilan ( PSD), primarul Husului, s-au certat ca la usa cortului în timpul sedintei extraordinare a Consiliului Local al municipiului Husi de miercuri.

Dupa ce primarul Ioan Ciupilan a acuzat-o pe consiliera Popa Catalina ca a fost data afara de la BRD pentru ca a fost prinsa furand, aceasta l-a facut pe edil „PROST".

Nici cel din urma nu s-a lasat mai prejos, spunandu-i consilierei ca este o „NESIMTITA". Discutia a degenerat, cei doi aducandu-si injurii reciproc, iar la iesirea din sala de sedinta, primarul a numit-o pe consiliera Popa Catalina „ANIMALA DRACULUI".


IUBITUL episcopului de HUȘI descoperit: Am așteptat 10 ANI să iasă la iveală POVESTEA asta


Nu este singurul scandal în care a fost implicat primarușl și, respectiv, primaria din Huși. Reamintim că  pe 1 august, un bărbat de 27 de ani a produs vânzoleală mare la Huși, după ce a sunat la 112 și a anunțat că, de nervi și supărare, va arunca primăria în aer. Bărbatul fusese la Evidența Populației și, apoi, în biroul primarului Ioan Ciupilan, cu o solicitare cel puțin bizară. Omul cerea insistent să fie dat certificatul constatator de naștere. Pentru că un asemenea document nu se eliberează decât la cererea expresă a unor instituții, acesta a fost refuzat. Situația s-a rezolvat la sosirea jandarmilor.