Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai periculoasă cascadorie văzută vreodată. A traversat un vulcan activ. VIDEO terifiant
Cea mai periculoasă cascadorie văzută vreodată. A traversat un vulcan activ. VIDEO terifiant

Cea mai periculoasă cascadorie văzută vreodată. A traversat un vulcan activ. VIDEO terifiant

La 41 de ani, a trecut peste un vulcan activ, în cea mai periculoasă cascadorie din carieră.

Nik Wallenda a traversat pe un fir de oțel masivul Masaya, vulcan activ din Nicaragua, performanța sa fiind transmisă live la o televiziune americană.

Ca să se protejeze de mirosul de dioxid de sulf toxic emanat de lavă, Nik Wallenda a purtat o mască de gaze.

Numărul său i-a ținut cu sufletul la gură pe spectatorii veniți să-l urmărească. Înainte ca Nik să traverseze vulcanul, soția sa, Erendira, a oferit un show de balet aerian deasupra muntelui Masaya.

Masaya este unul dintre cei opt vulcani activi din lume care au un lac de lavă. Generează căldură de aproximativ 1100 de grade Celsius, iar Nik Wallenda a mers pe un fir de oțel pe o distanță de 550 de metri!

A avut tot timpul atașat un ham de siguranță, iar la un moment dat, fiindcă traversa o zonă plină de ceață, mișcările sale au fost filmate cu camere foto termice speciale. A parcurs toată distanța în aproximativ 16 minute de mers.

Deși purta ochelari de protecție, „ochii au început să îmi ardă la un moment dat”, a recunoscut cascadorul. „Mulțumesc Domnului că nu au început să se aburească. Nu aș mai fi văzut nimic”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: