Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce vrea să facă Gigi Becali în ziua marșului Pride. Latifundiarul va organiza o contramanifestație religioasă
Ce vrea să facă Gigi Becali în ziua marșului Pride. Latifundiarul va organiza o contramanifestație religioasă

Ce vrea să facă Gigi Becali în ziua marșului Pride. Latifundiarul va organiza o contramanifestație religioasă

Gigi Becali a anunțat ce are de gând să facă în ziua în care comunitatea LGBT va defila pe străzile din București și a făcut apel la Biserica Ortodoxă Română.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a vorbit despre marșul Pride, ce va fi organizat sâmbătă în București. Latifundiarul din Pipera a afirmat că ar trebui ca Biserica Ortodoxă Română (BOR) să ia inițiativa și să organizeze o procesiune imediat după parada LGBT, pe acelaşi traseu, pentru a sfinţi locurile prin care trece marşul controversat.

Ce plan are Gigi Becali în legătură cu marșul LGBT

„O să vă spun, că să înțeleagă toată lumea. Să nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi ii lăsăm, că așa e democratic, fac conform legii.

Ce trebuie să facem noi, acuma, și să înțeleagă și părintele Guia. Și toată ortodoxia și toți care sunt împotriva manifestatiei să înțeleagă ce trebuie să facem. Iisus când a băgat pe diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porcii și au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii. Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasmă și cântece de biruință, să luăm exact marșul lor și tot să sfintim, milimetru cu milimetru”, a spus Gigi Becali la România TV.

„Trebuie după 5 minute în urma lor să facem și trebuie să fim dublu că ei”

„Așa cum a sfințit Iisus apa marii, să alunge demonii din apă. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmplă pe tot parcursul lor. Și noi vom face și dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, că nici un centimetru călcat de ei să nu rămână nesfintit cu aghiasmă. România TV a făcut mărturisire de credință prin mine.

Trebuie după 5 minute în urma lor să facem și trebuie să fim dublu că ei, să nu lăsăm centimetru pătrat călcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei și vom alungă demonii!”, a mai anunțat Becali.