Ce viață luxoasă are „cel mai tânăr miliardar din lume”! La 6 ani avea avion privat, flotă auto şi un conac imens FOTO

Ce viață luxoasă are „cel mai tânăr miliardar din lume”! La 6 ani avea avion privat, flotă auto şi un conac imens FOTO Sursa: Arhiva EVZ

Mompha Junior - despre care se spune că este cel mai tânăr miliardar din lume - a deținut primul său conac la vârsta de șase ani și călătorește pe tot globul cu un avion privat.

Miliardarul pe numele real Muhammed Awal Mustapha - își arată stilul de viață pe Instagram. Într-o postare îl arată pe capota unui Bentley Flying Spur crem pe care a spus că tatăl său l-a cumpărat pentru el. Puștiul a mai spus că a fost prima sa mașină.

Se spune că Mompha Jr este cel mai tânăr miliardar din lume

Ne puteți urmări și pe Google News

În altă imagine el pozează în fața unui Lamborghini Aventador roșu îmbrăcat din cap până în picioare în haine de designer. El a scris în postarea sa: „La mulți ani pentru mine”.

Mompha Junior, în vârstă de nouă ani, îmbrăcat în designer, pozează cu Lamborghini-ul său

Mai multe maşini de lux, inclusiv un Ferrari galben în fundalul imaginii de mai jos) pot fi văzute parcate în fața uneia dintre casele sale din Dubai.

Muhammed este fiul multimilionarului, o celebritate nigeriană, Ismailia Mustapha, care poartă numele Mompha.

Încă patru motoare de lux, inclusiv un Ferarri galben, sunt văzute parcate în fața casei sale din Dubai

Mompha senior are gusturi la fel de scumpe ca și fiul său și este cunoscut pentru cheltuielile sale extravagante și stilul de viață de top. El face navetă între casele sale din Lagos și Emiratele Arabe Unite și împărtășește fotografii cu peste un milion de urmăritori pe Instagram.

Imaginile îl arată în mână cu bancnote, cazându-se la hoteluri de șapte stele și conducând în hipermașini. El i-a cumpărat lui Mompha Jr primul său conac pentru a șasea aniversare în 2019.

Imaginile de pe Instagram îl arată călătorește cu un avion privat

El ar fi scris la acea vreme: „A deține propria casă este unul dintre cele mai bune sentimente. Nu poate fi descris în cuvinte, nu poate fi cuantificat în bani. „Felicitări fiul meu pentru noua casă. Cadoul tău de ziua ta de la tata.”

Mândrul tată a susținut, de asemenea, că realizările lui Mompha Jr ar trebui sărbătorite în sine. El a spus pe Instagram: „Cel mai tânăr proprietar care poartă Gucci și deține o casă. „Merită niște premii pentru că și-a plătit integral datoriile.”

Influencerul preadolescent își arată stilul de viață pe Instagram

Se spune că Mompha și-a făcut avere dintr-o afacere de birou de schimb din Lagos înainte de a trece la investiții. Dar acum se confruntă cu acuzații penale, că a spălat peste 10 milioane de lire sterline. La începutul acestei luni, o instanță a audiat afirmațiile agenției anticorupție din Nigeria că Mompha și-a ascuns averea în ceasuri de lux și alte „bunuri mobile”.

El a fost arestat preventiv pentru a aștepta procesul, apoi a fost eliberat pe o cauțiune de 350.000 de lire sterline, potrivit rapoartelor locale. Nigerianul şi-a expus pe Instagram bogăția etalându-și avioanele, casele, maşinile și bijuteriile, relatează thesun.