Evenimentul Zilei > Social > Ce trebuie să faci ca să îţi stea blugii bine pe posterior
Ce trebuie să faci ca să îţi stea blugii bine pe posterior

Ce trebuie să faci ca să îţi stea blugii bine pe posterior

Una dintre regulile esenţiale, potrivit specialiştllor în domeniul vestimentar, spune că buzunarele unei perechi de blugi, trebuie să fie plasate pe centrul feselor, astfel încât posteriorul să pară că are o formă ideală.

Astfel, buzunarele blugilor au un rol important în definirea posteriorului!

Astfel, aflăm că una dintre regulile esenţiale spune că buzunarele unei perechi de blugi, trebuie să fie plasate pe centrul feselor, astfel încât posteriorul să pară că are o formă ideală.

Cu cât buzunarel de la spate sunt mai depărtate, cu atât şoldurile vor părea mai late, iar dacă sunt prea apropiate, posteriorul va părea mai mic. Specialiştii recomandă să stăm departe de blugii cu buzunare plasate prea sus, care creează iluzia unui şezut plat şi mult mai mare faţă de cum este de fapt.
Spre exemplu, dacă eşti mică de înălţime, sau ai o silueta mai plinuţă, ar trebui să eviţi blugii cu buzunare joase, care vor scurta vizibil picioarele. Iar, spre  exemplu, dacă te bucuri de o silueta atletică şi de picioare lungi, interminabile,  pantalonii de acest tip sunt ideali, fiindcă avantajează forma posteriorului.
Nu în ultimul rând, blugii cu buzunare depărtate, sau laterale, creează iluzia unor forme bine definite.