Evenimentul Zilei > Politica > Ce trebuie făcut în pandemie. Marcel Ciolacu are soluția pentru Klaus Iohannis
Ce trebuie făcut în pandemie. Marcel Ciolacu are soluția pentru Klaus Iohannis

Ce trebuie făcut în pandemie. Marcel Ciolacu are soluția pentru Klaus Iohannis

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis joi, pe pagina personală de Facebook, că președintele României, Klaus Iohannis, trebuie să inițieze ”un plan de reducere în etape a restricțiilor”.

Ce trebuie făcut în pandemie? Marcel Ciolacu are soluția pentru Klaus Iohannis. Liderul social-democraților consideră că șeful statului trebuie ”să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor”

În opinia lui Ciolacu, Iohannis ori va face asta, ori ”va continua să întrețină ura și haosul din societate”. În continuare redăm postarea președintelui PSD.

”Nu există «teroriști», «săraci» sau «asasini»! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

Ce trebuie făcut în pandemie?

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!  Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.

Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!  Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu are soluția pentru Klaus Iohannis

În momentul lansării acestui text, Klaus Iohannis participa la ceremonia organizată cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţare a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino.

La acest eveniment este prezent și prim-ministrul Florin Cîţu. Potrivit comunicatului de presă remis de MApN, manifestarea marchează debutul seriei de activităţi Anul Centenarului Institutului Cantacuzino.

Au fost programate o ceremonie militară de decorare, dezvelirea unei plăci jubiliare şi alocuţiunile invitaţilor. Va fi prezentat și filmul aniversar Pecete pentru viaţă, realizat de Studioul Cinematografic al Armatei.

Amintim că Institutul Cantacuzino a fost înfiinţat la 1 aprilie 1921, prin Înaltul Decret emis de Regele Ferdinand I, sub denumirea de Institutul de Seruri şi Vaccinuri Dr. I. Cantacuzino.