CE SUMA a încasat strategul de campanie al PNL

CE SUMA a încasat strategul de campanie al PNL

Într-un interviu pentru ziare.com, Felix Tătaru, patronul firmei de comunicare care a lucrat cu liberalii, a anunțat că factura pentru campania electorală a PNL pentru alegerile parlamentare a fost de 327.000 de euro.

"Partidul ne-a livrat ideea că PNL îl susține pe Dacian Ciolos pentru poziția de prim-ministru. Aceasta a fost oferta electorală a liberalilor la care s-a adăugat primenirea listei de candidați, excluzându-i pe cei cu probleme cu legea care a fost un lucru foarte important. În al treilea rând, a fost conținutul programului de guvernare. În ce privește comunicarea, am avut două părți, în precampanie am pus accent pe mesajul <<Schimbarea începe cu noi înșine>>, iar în campanie a fost mesajul <<Romania inaint>>, încercând să creăm o polaritate stânga-dreapta cu România înapoi și România înainte. Sigur, era loc și de mai bine", a precizat Tătaru, în interviu acordat publicației on-line citate.

Citește și: CULISELE DEZASTRULUI PNL. FELIX TĂTARU, STRATEGUL PNL, SE APĂRĂ: Gheorghe Falcă a dat direcțiile de strategie politică, PSD a dominat Facebookul și televiziunile, Cioloș nu s-a implicat, iar PNL nu a fost credibil! 

 

Ne puteți urmări și pe Google News