Evenimentul Zilei > Horoscop > Ce spunea Colin Powell despre alegeri. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Ce spunea Colin Powell despre alegeri. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ce spunea Colin Powell despre alegeri. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cu toată situaţia financiară de criză, astăzi eşti foarte entuziast şi optimist. Prietenii te apreciază pentru că buna ta dispoziţie este contagioasă, benefică şi... rară în aceste timpuri!

Duminică mergem la vot. America își alege președintele, pe 3 noiembrie. Pe 5 decembrie, s-au anunțat parlamentarele în România, ca un ”cadou” nedorit, un ciomag al lui Moș Niculae. Mă întrebaţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi ce părere am despre alegeri? Bună întrebare!

Nu am nicio părere! Se apropie vremuri grele, vremuri foarte grele şi toată energia mea este canalizată ca să înţeleg posibilele dezvoltări ale viitorului. Să fac scenarii…

Vacarmul asurzitor al alegerilor, pentru mine este o linişte calmă de apus de soare în deşert.

Sunt multe ştiri care nu vă sunt aduse la cunoştiinţă, multe conexiuni internaţionale eludate sau comentate bont, prosteşte. Nu am ce să fac, asta-i via, asta-i gara, vorba francezului, în traducerea lui Caragiale!

Cu nasul în cele două roabe de rahat naţionale, cu gândul la problemele noastre de hamsteri şi cu spectrul alegerilor, românul de lângă tine, de lângă mine, tu, eu, suntem din nou prostiţi şi păcăliţi de perversitatea „păpuşarilor”.

Foaie verde de dudău, o să fie şi mai… bine! 

Totuşi, chiar până în sihăstria mea de pustnic în rodaj, ajung stropi din cazanul cu pucioasă al vieţii politice româneşti.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.