„Bolile și dramele vedetelor folosite josnic de unii speculanți din presa de scandal care fac de rușine media! Pentru că li se permite! De ce?

MIHAI CONSTANTINESCU în prim plan!

Am fost ieri la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai mulți pacienți. Curat, mirosea frumos deși sunt bolnavi grav, câțiva în comă. Bine îngrijiți, muncă „la galere”! Medici și personal foarte competenți si dedicați. Fac tot ce este posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandonează nici atunci când consideră că șansele sunt minime!

Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei.

Medicii nu au făcut nici un fel de anunțuri, nu credeți in fabulațiile unor „știriști de proastă calitate care inventează tot felul de lucruri apocaliptice pentru publicitate și fac astfel de rușine breasla lor. Jos, foarte jos! Nu le pasă cât râu fac! Nu se gândesc că ar putea fi si ei sau apropiații lor în aceeași situație! Boala nu alege si nu e normal să folosească nenorocirile oamenilor pentru a aduce publicitate!!!

Medicii își fac datoria cu prisosință. Și atât! Sper să se audă si să se ia măsuri împotriva șacalilor care nu fac decât să aducă râu și întuneric in sufletul naivilor care îi cred. Tot mai putini, sper!, a scirs doctor Monica Pop pe Facebook.