Evenimentul Zilei > Monden > Ce scandal monstru a provocat Andreea Antonescu în Iași. Băutură, 112 și Poliția la ușă!
Ce scandal monstru a provocat Andreea Antonescu în Iași. Băutură, 112 și Poliția la ușă!

Ce scandal monstru a provocat Andreea Antonescu în Iași. Băutură, 112 și Poliția la ușă!

Andreea Antonescu ține din noul capul de afiș al presei mondene.

De data aceasta, fosta componentă a trupei Andre a creat un scandal uriaș în Iași, care s-a lăsat cu o amendă aplicată de polițiști.

Conform bzi.ro, miercuri noapte, Andreea Antonescu a sunat la numărul unic de urgenţă 112, reclamând faptul că ar fi ţinută cu forţa într-un apartament din complexul Exclusive Residence.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului, numai că o dată ajunși la apartamentul indicat au avut parte de o surpriză. Au găsit-o Andreea Antonescu în compania iubitului, Ştefan Manolache, cei doi părând extrem de bine dispuși. Mai mult, ambii au negat existența vreunui scandal, spunând că nu s-a întâmplat nimic.

Pentru că au fost alertați degeaba, poliţiştii ieşeni ar fi amendat-o pe artistă, notează sursa citată.

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt la IPJ Iaşi.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: