Evenimentul Zilei > Politica > Ce ROL va avea Mihail Neamțu în PNL. ANUNȚUL lui Bușoi
Ce ROL va avea Mihail Neamțu în PNL. ANUNȚUL lui Bușoi

Ce ROL va avea Mihail Neamțu în PNL. ANUNȚUL lui Bușoi

Mihail Neamțu s primit o recomandare din partea președintelui PNL, Ludovic Orban, iar înscrierea acestuia în partid va fi aprobată de colegii săi de la sectorul 1, a anunțat liderul organizației din Capitală, Cristian Bușoi.

"Va activa (Mihail Neamţu – n.r.), înţeleg, la sectorul 1, pentru că şi-a completat o fişă de înscriere la sectorul 1. Pe fişa noastră de înscriere există opţional şi posibilitatea de a fi recomandat de un coleg din PNL. Fiind o persoană care este recomandată în acest moment de preşedintele partidului, în mod evident, sunt convins, colegii de la sectorul 1 vor aproba această înscriere şi domnul Neamţu va începe să activeze alături de PNL", a spus Buşoi, citat de Agerpres.

Liderul PNL București a precizat că au fost destule exemple de oameni noi care au intrat în PNL şi care sunt foarte activi şi foarte implicaţi, iar partidul este foarte mulţumit de ei.

"Fără să putem face acum predicţii de cum se va acomoda sau cum ne vom acomoda cu domnul Neamţu, cred că trebuie să plecăm de la premisa că lucrurile vor merge în direcţia cea bună şi că vom ajunge la o situaţie în care ne vom coordona punctele de vedere şi acţiunile. Orice persoană care are o anumită reputaţie de integritate şi care are nişte sentimente foarte clare că în acest moment – România este condusă în mod greşit de PSD – şi care poate să facă opoziţie la PSD poate fi opţiune pentru PNL", a susţinut Buşoi.

El a precizat că PNL Bucureşti nu are în acest moment datorii şi că a renunţat la sediul din bulevardul Aviatorilor.

"E o decizie pe care a luat-o managementul de la nivel naţional, cred că nu se justifica să avem, cel puţin pentru Organizaţia Bucureşti şi cea a sectorului 1, două sedii destul de costisitoare. Cred că e depusă deja formal o cerere de către secretariatul general", a concluzionat Buşoi.

Fostul lider al partidului Noua Republică, scriitorul Mihail Neamțu a anunțat miercuri, pe Facebook, că s-a înscris în PNL. În urmă cu cinci ani, Neamțu își transforma platforma în formațiune politică, una care l-a susținut pe fostul președinte Traian Băsescu în timpul suspendării. În 2012, Mihail Neamţu a transformat platforma Noua Republică în partid, susţinându-l pe fostul şef al statului Traian Băsescu în timpul suspendării. Noua Republică a negociat şi intrarea în alianţa ARD, formată din PDL, PNŢCD şi Forţa Civică, dar nu a putut participa în construcţie pentru că Noua Republică nu a fost înscris la Tribunal ca partid.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.