Reizbucnește scandalul? Dan Alexa către Anamaria Prodan: „Ea epatează...”

Reizbucnește scandalul? Dan Alexa către Anamaria Prodan: „Ea epatează...”

Atât Anamaria Prodan cât şi Dan Alexa au negat ferm că ar exista o altfel de relaţie între ei decât cea profesională.

Antrenorul Dan Alexa este impresariat de aceasta, iar relația dintre ei a fost întotdeauna corectă. Cu toate acestea, au existat și momente mai picante, cum ar fi cel când bărbatul a fost de Anamaria la finalul unui meci. Se pare că cei doi au revenit în prim-plan cu un schimb de replici.

Nici acum nu se ştie clar de ce Anamaria Prodan i-a aplicat acel pumn drept în faţă

În urmă cu aproximativ un an, între Anamaria Prodan și Dan Alexa a fost un conflict în urma căruia impresara l-a lovit cu pumnul peste față pe antrenor. În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul echipei Astra Giurgiu. La finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani (scor 2-2), meci disputat pe 13 iulie 2019, lucrurile au degenerat. Chiar dacă ambele persoane implicate au afirmat la acea vreme că divergențele dintre ei au pornit din cauza jocului slab al unor fotbaliști, unele voci susțin că între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și altele ar fi fost motivele de ceartă.

Alexa a ținut să se delimiteze de eticheta pusă de Anamaria Prodan: „Dan este  este un produs de-al meu”

Ambii au negat aceste afirmații, iar impresara a explicat că Dan este cel mai apropiat om al lor și, totodată, produsul ei, ceea ce l-a nemulțumit pe Alexa. El a afirmat că nu este creația acesteia și că tot ceea ce a dobândit până acum a fost prin muncă, exclusiv meritul său, nicidecum al altcuiva. De altfel, el susține că Prodanca a contribuit doar la imaginea lui, însă talentul său de antrenor nu-l poate contesta nimeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei… Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”, a declarat Dan Alexa.

Anamaria Prodan: „Dan Alexa este un produs de-al meu”

Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs de-al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă” - Anamaria Prodan Reghecampf

Dan Alexa a antrenat de-a lungul carierei la ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărși, Astra Giurgiu și Rapid, în două rânduri, potrivit celor relatate de gsp.