Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de marți, 21 iulie
Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de marți, 21 iulie

Ce puteţi citi în Evenimentul zilei de marți, 21 iulie

EVZ.RO îți prezintă exclusivitățile zilei de marți, 21 iulie.

La fel ca animalele, romii din tabăra de la marginea deltei trăiesc fără apă curentă, fără canalizare și își fac nevoile în mlaștini. Și ei, și animalele viețuiesc în sălbăticie. La o aruncătură de băț se află ansamblul rezidențial Asmita Gardens, unul dintre cele mai luxoase din Capitală. În colonie trăiesc persoane care trezesc teamă chiar și printre temerarii care fac jogging în jurul digului. Printre ei, s-au aciuat – cu teamă – și o familie aparte de această lume. Părinții muncesc ca să-și dea copiii premianți la școală.

Citiți, exclusiv, în ediția de print de astăzi a Evenimentului zilei întreaga poveste a oamenilor buni, răi și urâți din "delta" urbană din Capitală.

 

Și de această dată, băieții au fost mai numeroși decât fetele în sălile de examen. Subiectele date ieri au fost medii ca dificultate, au spus mulți dintre candidați după ce au ieșit din sălile de examen. Diana Stan, una dintre puținele fete care s-au încumetat să vină la Politehnică, și-a depus dosarul la Facultatea de Energetică.

Însă regulile de admitere nu sunt aceleaşi pentru toate facultăţile din Politehnică. Aflaţi care sunt condiţiile de admitere din acest an, cât costă un an de studii la taxă, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, câţi candidaţi se bat pe un loc la cele mai râvnite facultăţi, din ediția de print de astăzi, 21 iulie a Evenimentul zilei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: