Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce poate fi aceasta? Ceva INEXPLICABIL în aproapierea Pământului | VIDEO
Ce poate fi aceasta? Ceva INEXPLICABIL în aproapierea Pământului | VIDEO

Ce poate fi aceasta? Ceva INEXPLICABIL în aproapierea Pământului | VIDEO

O „anomalie triunghiulară, care are puncte de lumină”...

Comentariile cu privire la imagini reperate nu demult de către Google Moon continuă să creeze controverse, ori comentarii mai mult sau mai puţin ironice.  Speculaţiile au explodat pe marginea acestor imagini discutabile, care par să arate ceva inexplicabil pe suprafaţa Lunii .

Ar putea fi vorba

"Este este doar un crater ciudat, sau e altceva ? ", „Este într-adevăr acolo, nu falsificat şi nu am nici o idee despre ceea ce este”, continuă comentariile de pe net cu privire la misterioasa descoperire.
Potrivit site-ului Tech si Gadget News, „forma gigantică arată de fapt ca marginea unei nave imense, poate fi un secret tehnologic de pe Pământ, dar este mult mai mare decât orice avion construit vreodată pe Terra” .

O „poveste” de acest gen nu este nouă. Doar „variantele” ei diferă. Spre exemplu, în 2013, un filmuleţ publicat de către un site destinat cercetării fenomenului OZN arată o construcţie ciudată pe Lună. Cei care cred în teoria conspiraţiei susţin că ar putea fi vorba de o bază extraterestră secretă. Imaginile au fost publicate de Scott Waring, de la site-ul ufosightingsdaily.com. În cadru se observă o construcţie asemănătoare unui hexagon.
Waring spune că, de fapt, sunt mai multe cladiri, aflate într-un crater lunar. Una din ele seamănă cu un turn lat, „care are şi o scară mare la intrare”, susţine el, citat de International Business Times.
Ipoteza existenţei unei baze extraterestre pe Luna a fost lansată în celebrul  serial SF „Dosarele X”. Buzz Aldrin, unul dintre primii oameni care a păşit pe Lună, a declarat că ar fi văzut atunci un obiect misterios orbitând în jurul satelitului natural…

x