Spre exemplu există mai multe informații care pot indica faptul că este posibil să vă fi blocat cineva pe WhatsApp. Prima dintre acestea ar fi că nu mai vedeți ultima accesare a contactului respectiv sau starea sa de conectare în fereastra de conversație.

În plus, nu mai vedeți actualizări la poza de profil a contactului. Și asta nu e tot. Toate mesajele trimise către un contact care v-a blocat afișează un singur semn de bifare (mesaj trimis), niciodată și pe cel de-al doilea mesaj livrat.

De altfel, nici apelurile pe care încercați să le efectuați nu sunt preluate. Dacă vedeți toate cele de mai sus în cazul unui anumit contact, este posibil ca acesta să vă fi blocat.

Mai există și alte posibilități. Informațiile sunt ambigue în mod intenționat, pentru că WhatsApp dorește să vă protejeze confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. În consecință, nu vă poate informa atunci când vă blochează cineva, scrie Antena3.

Te-ar putea interesa și: