Cariera Loredanei … în dans a început de când era mai puţin „tunată” şi mult mai tânără. Blondina s-a cunoscut cu bara, cea la care face şi tot felul de exerciţii periculoase, cu multă vreme în urmă. După sudoare şi ore întregi de dans, … „la plăcere”, a avansat în paginile revistelor şi ale ziarelor. S-a dezbrăcat şi a pozat o bucată de vreme.

Vârful profesional l-a atins când a devenit asistenta lui Dan Capatos. Cele câteva minute de dans pe emisiune, n-au fost, însă, suficiente pentru preferata maneliştilor. Nevoia de atenţie pe care o simţea era din ce în ce mai puternică. Aşa a apărut EL: Leo de la Strehaia. Prinț și bărbat însurat! Dar potent financiar. Diva s-a ales de la el cu-un bolid de lux și alte câteva „atenții”. Iar, după ce amorezii și-au spălat rufele în direct, pe canapeaua lui Capatos, Lore s-a ales şi un reality show decoltat- „Asistentele” – difuzat pe Antena Stars.

Emisiunea, realizată alături de colega ei Ana Maria Mocanu, a făcut audienţe bune. Cu toate astea, pretenţiile din ce în ce mai mari ale Loredanei i-au enervat pe şefi. Așa că, a fost nevoită să plece. Obişnuită să pice în picioare, fără prea mari probleme, ca o felină proverbială, Lore s-a dus la Kanal D. Acolo, audiențele au luat-o razna, iar Wowbiz a depășit emisiunea care o consacrase pe Chivu, Un show păcătos.

România urmărea siderată serialul Leo-Loredana, până când diva s-a întors „acasă”, la Capatos. Rebelă din fire, a mai dat o fugă scurtă, pe la Mădălin Ionescu şi gata, s-a refugiat la Lunguleţu, oraşul natal. În prezent, Loredana mai prinde din când în când petreceri private și mai face ceva „plasări” de produse pe Facebook. În rest, e singură, neconsolată şi în aşteptarea unui bărbat… oricât de sărac! Să o iubească şi să o aprecieze, doar asta pare să conteze.