Nu este o păcăleală de 1 aprilie. Iată, că, la 30 de ani de la înmormântarea oficială a Partidului Comunist Român, fantoma acestuia bântuie încă şi face „recrutări de membri”!

Nu ar fi de mirare, spun unii, dacă ţinem cont că fostul PCR a funcţionat şi după evenimentele din 1989, deghizat și fardat, sub numele succesive de FSN, FDSN, PDSR, PSD

Acum, partidul a apărut sub denumirea de Partidul Comunist din România( PCdR) şi caută membri. Desigur, aceştia trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Sunteți „duşmani ai tovarășilor Stalin şi Mao” sau ai Coreei de Nord? Atunci nu aveți nicio șansă de a deveni comuniști cu certificat!

Sunteți „dușmani ai revoluției violente”? Luați-vă gândul de la devenirea marxistă!

Sunteți unioniști, adică militați pentru unirea Republicii Moldova cu România? Asta e chiar trădare a principiilor comuniste!

„Deschidem o nouă campanie de recrutari de membri. Cei care vor să se alăture și sunt de acord cu condițiile noastre sunt rugați să ne contacteze.

Partidul Comunist din România (PCdR) este un partid REVOLUȚIONAR, ce respectă marxismul autentic!”, este anunţul postat pe Facebook decătre  PCdR

Urmează aceste 11 puncte:

„1. NU se admit dusmani ai revoluției violente;

  1. NU se admit admiratori ai tradarii chineze a socialismului;
  2. NU se admit putiniști;
  3. NU se admit rasiști;
  4. NU se admit fanatici religioși.
  5. NU se admit xenofobi;
  6. NU se admit unionişti;
  7. NU se admit admiratori ai lui Ion Antonescu;
  8. NU se admit admiratori ai sitemului politic român actual;
  9. NU se admit duşmani ai tovarășilor Stalin şi Mao;
  10. NU se admit duşmani ai Coreei de Nord.”, potrivit ziaristii.com