Se întâmplă la Timișoara. Edilul local și-a serbat ziua de naștere de două ori: o data vineri, cu oficialitățile orașului, și încă o data duminică, pe 28 mai, cu familia și cei mai apropiați prieteni.

Un videoclip postat de fiica primarului Nicolae Robu redă o nouă melodie compusă de acesta, dedicate inclusiv celor care-I poartă sâmbetele. „Eu am avut un moment în care nu ştiam dacă viaţa îmi va continua sau nu. Şi a fost să fie să fim împreună şi când se implinea un an de la acest moment, tot în luna mai, şi eu eram terorizat atunci de hărţuire politică şi ANI şi PSD spunea că îmi voi pierde postul de primar că am pierdut procesul de incompatibilitate ca rector şi senator eram cel mai decepţionat de cât de mizerabili pot să fie atâţia oameni am compus această melodie. O melodie mai deosebită prin faptul că versurile sunt o amestecătură de versuri proprii, două versuri de Macedonski şi patru de Vlahuţă. Şi câteva o să le recunoaşteţi, cel puţin două că sunt celebre cele de Macedonski”, a spus primarul înainte să cânte.

Iată o parte din textul cântecului interpretatv la chitară: „M-am regăsit / Ce dor îmi era de mine, copilul visător de altă dată / Mă simt util / Privirea mea însetată se pierdere în orizonturi largi, senine / Şi detaşat de meschinăria ce mă înconjoară / Savurez că mi-e dat să trăiesc o nouă primăvară / Mă alint lăsându-mă mângâiat de blândul soare / Şi mă încât de pomii daţi în floare”. (Sursa video : Facebook)