Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce i-a dat prin cap unui șef din Poliție. Modelele ar fi trebuit să facă asta
Ce i-a dat prin cap unui șef din Poliție. Modelele ar fi trebuit să facă asta

Ce i-a dat prin cap unui șef din Poliție. Modelele ar fi trebuit să facă asta

Un mare scandal a izbucnit în jurul unui nume important din Poliție.

Nicolae Boia, fost șef al Poliției Timiș, cel care în prezent este şef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Timiş, este prins într-un scandal uriaș. El este acuzat de fosta iubită, profesoară de matematică la un liceu din orașul de pe Bega, de hărțuire și șantaj. Femeia a spus că fostul iubit s-a folosit de un echipaj de poliție ca să-i recâștige inima. În acest caz, cei de la DNA au deschis o anchetă.

Conform unor înregistrări obținute de cotidianul „Adevărul”, Nicolae Boia a luat parte, împreună cu amanta sa şi cu Ioan Mihoc, la o discuţie cu un consultant din domeniul afacerilor de videochat. Discuția ar fi avut loc în vara acetui an, iar consultantul le oferă poliţistului, amantei sale şi omului de afaceri prezent la discuţie sfaturi despre ce înseamnă deschiderea unui videochat.

Ideea unei ținute atractive

Într-un punct al discuției, Nicolae Boia vine cu ideea ca una din camerele viitorului studio de videochat să fie amenajată sub forma unei săli de clasă. „Să te gândeşti la o sală de cursuri clasele IV-VIII, cu tablă, ajută?”, spune Boia, care propune ca fetele să fie îmbrăcate în poliţiste, pentru a crea un cadru atractiv. „Cât de nazi, cât de…Io-s mai de la ţară. Eu aşa văd”, mai spunea şeful de la Arme.

Fosta parteneră a lui Boia a confirmat aceste discuții legate de deschiderea unui videochat. „El foarte tare a vrut să facă un salon de videochat şi m-a rugat pe mine să intervin că el nu poate să apară. Eu am spus că nu vreau să mă bag şi a zis să particip măcar la o discuţie să îmi dau cu părerea. A fost discuţia respectivă. Tot îşi dorea. Nu ştiu sub ce formă şi-a făcut procedurile. El a insistat, el a vrut, el s-a folosit de oameni ca să facă lucrul acesta, căuta tot timpul conexiuni şi persoane de încredere care să se ocupe”, a spus femeia.

Boia a precizat că: „Iar sunt aruncate tot felul de zvonuri. O să se verifice. Aveam informaţii şi pe tema asta. Există înregistrări într-adevăr. Am discutat cu organele abilitate. Documentarea înseamnă să ştii despre ce este vorba. Se încearcă să se aducă în relief anumite aspecte care se documentează pentru a merge pe masa procurorilor.”

Amy face videochat şi a spus care e fetişul suprem în pandemie. Costă mii de euro, atenţie

Exclusiv. Alt scandal uriaș în Poliția Română. Șefi vizați de acuzații grave

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: