Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ce combinaţii, ce dezvăluiri! „TerraMar” deţinută de Epstein și Maxwell duce la Clinton și Rothschild
Ce combinaţii, ce dezvăluiri! „TerraMar” deţinută de Epstein și Maxwell duce la Clinton și Rothschild

Ce combinaţii, ce dezvăluiri! „TerraMar” deţinută de Epstein și Maxwell duce la Clinton și Rothschild

Jeffrey Epstein și Ghisliane Maxwell au condus o companie misterioasă numită TerraMar, care a împins Națiunile Unite să emită pașapoarte maritime.

Compania a listat o proprietate din Manhattan deținută de Rothschild și finanțată de Fundația Clinton. Maxwell a fondat Proiectul TerraMar în 2012 pentru a promova conservarea oceanelor lumii (!).

Aşadar, tot mai mai multe detalii apar din umbră și scoase la lumină după mult-așteptata arestare a lui Ghislaine Maxwell la data de 2 iunie 2020. Femeia devenită  faimoasă pentru atașamentul său faţă de traficantul de minore, Jeffrey Epstein, se dovedește a fi mult mai importantă decât se putea crede.

Proprietatea din Manhattan și operațiunile subacvatice: legături bizare

Înregistrările fiscale revizuite de Business Insider arată că proprietatea din Manhattan a fost achiziționată pentru 4,95 milioane de dolari în octombrie 2000 de către o corporație anonimă cu aceeași adresă ca și biroul financiar al lui Epstein de pe Madison Avenue. Vânzătorul a fost Lynn Forester. Business Insider nu a putut să confirme că vânzătorul casei este aceeași Lynn Forester care a avut legături cu Epstein. Lynn Forester de Rothschild, președinta biroului de investiții al familiei EL Rothschild și soția finanțatorului miliardar britanic Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild, a fost găsită în jurnalul privat al lui Epstein . În octombrie 2000, ea nu era încă căsătorită cu de Rothschild.

În foto: Hillary Clinton, Sir Evelyn de Rothschild, Bill Clinton și Lady Lynn de Rothschild la o petrecere în grădină la Palatul Kensington.

Misterioasa companie TerraMar a lui Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, care și-a închis ușile la numai șase zile de la arestarea lui Epstein, pare să lege aceste două companii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: