Compania a listat o proprietate din Manhattan deținută de Rothschild și finanțată de Fundația Clinton. Maxwell a fondat Proiectul TerraMar în 2012 pentru a promova conservarea oceanelor lumii (!).

Aşadar, tot mai mai multe detalii apar din umbră și scoase la lumină după mult-așteptata arestare a lui Ghislaine Maxwell la data de 2 iunie 2020. Femeia devenită  faimoasă pentru atașamentul său faţă de traficantul de minore, Jeffrey Epstein, se dovedește a fi mult mai importantă decât se putea crede.

Proprietatea din Manhattan și operațiunile subacvatice: legături bizare

Înregistrările fiscale revizuite de Business Insider arată că proprietatea din Manhattan a fost achiziționată pentru 4,95 milioane de dolari în octombrie 2000 de către o corporație anonimă cu aceeași adresă ca și biroul financiar al lui Epstein de pe Madison Avenue. Vânzătorul a fost Lynn Forester. Business Insider nu a putut să confirme că vânzătorul casei este aceeași Lynn Forester care a avut legături cu Epstein. Lynn Forester de Rothschild, președinta biroului de investiții al familiei EL Rothschild și soția finanțatorului miliardar britanic Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild, a fost găsită în jurnalul privat al lui Epstein . În octombrie 2000, ea nu era încă căsătorită cu de Rothschild.

În foto: Hillary Clinton, Sir Evelyn de Rothschild, Bill Clinton și Lady Lynn de Rothschild la o petrecere în grădină la Palatul Kensington.

Misterioasa companie TerraMar a lui Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, care și-a închis ușile la numai șase zile de la arestarea lui Epstein, pare să lege aceste două companii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE