Evenimentul Zilei > Social > Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!
Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Pandemia cu coronavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere. Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp.

Apoi, scrie InfoWars, în noiembrie 2019, site-ul Pilbright a publicat un articol despre finanțarea de către Fundația Gates a unei „rețele de anticorpi pentru șeptel”, cu suma de 5,5 milioane de dolari.

„Programul de cercetare ambițios va duce la o colaborare extinsă între mai multe organizații de cercetare britanice cu scopul de a utiliza rezultatele în domeniul maladiilor șeptelului și în domeniul imunologiei”, scria Institutul Pilbright în noiembrie 2019.

Șeful echipei de cercetători, profesorul John Hammond, a declarat:

„Noile tehnologii ne-au creat oportunitatea de a folosi aceste răspunsuri amănunțite ale anticorpilor pentru a crea noua generație de vaccinuri și terapii, care vor îmbunătăți sănătatea animalelor și, în ultimă instanță, sănătatea umană, asigurând în același timp siguranța aprovizionării noastre cu hrană.”

În același timp, institutul a anunțat pe rețeaua Linked.In scoaterea la concurs al unui post de cercetător post-doctoral, pe durata a patru ani.

„Titularul postului va răspunde în fața șefilor Grupului Coronavirus și ai grupului de lucru de Oncogeneză Virală și va colabora strâns cu o echipă multidisciplinară pentru realizarea Rețelei de Anticorpi pentru Șeptel”, se arată în anunț.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE