Evenimentul Zilei > Monden > Ce caută Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons
Ce caută Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons

Ce caută Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare, cariera celebrei actrițe românce e cu adevărat pe val. La fel și contractele de model. A ajuns până în celebrul show The Simpsons, dar nu oricum.

Cum a ajuns Mădălina Ghenea în celebrul show The Simpsons, e chiar interesant. Artista a dezvăluit, în acest week-end, la Insta Story, imaginea. E cu multă piele la vedere, atrăgătoare, pe tocuri. Mădălina Ghenea apărea într-o ipostază celebră. E una din cele care, cu ani în urmă, făcea din  nou înconjurul lumii.

Mădălina urcată pe tocuri, poartă un costum de baie cu benzi înnodate. Într-o mână, sprijinit pe șold, își ține în brațe copilul. Vă sună cunoscut? E una din imaginile cu care a apărut pe coperta revistei Elle. Se întâmpla la câteva luni după ce a născut-o pe fiica sa, Charlotte. Și era vorba de ediția aniversară de 2 decenii a publicației Elle România.

Revenind la The Simpsons, contextul în care apare Mădălina Ghenea e frontul stradal al casei familiei lui Bart Simpson. Alături, un Homer Simpson se uită languros la formele actriței românce.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.