Evenimentul Zilei > Politica > Ce câștigă UDMR după negocierile de la Cotroceni? „Lucrurile nu sunt așezate întâmplător”
Ce câștigă UDMR după negocierile de la Cotroceni? „Lucrurile nu sunt așezate întâmplător”

Ce câștigă UDMR după negocierile de la Cotroceni? „Lucrurile nu sunt așezate întâmplător”

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a criticat inițiativa președintelui de a invita la Cotroceni liderul unui partid care tocmai a pierdut alegerile. Politicianul a atins și un punct sensibil pentru electoratul său: atacul voalat la PSD pe tema UDMR din primăvară.

Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, a declarat Klaus Iohannis.

 

PAGINA ANTERIOARA