Samsung lansează azi Galaxy S3. Ce aduce nou acest "iPhone killer"

Samsung lansează azi Galaxy S3. Ce aduce nou acest "iPhone killer"

În seara aceasta, cei de la Samsung vor anunţa cel mai perfomant smartphone al lor.

Publicaţiile online specializate pe tehnologie au prezentat, pe surse, mai multe variante în ceea ce priveşte detaliile tehnice ale telefonului Samsung Galaxy S3, care va fi lansat în această seară, la Londra. Acest eveniment va fi urmărit cu mare atenţie şi de şefii Apple, care vor să vadă cum se prezintă concurentul viitorului model iPhone. Display. Va fi protejat de Gorilla Glass 2, o sticlă mult mai rezistentă la zgârâieturi şi şocuri, pe care nu rămân amprentele. Majoritatea informaţiilor arată că ar fi vorba de un ecran de tip Super AMOLED. Dimensiunea. Cele mai multe variante arată că ecranul va fi mai mare decât cel al versiunii S2 - 4,6 inci, faţă de 4,3. Unele surse avansează că ar fi vorba chiar de un ecran şi mai mare, de 4,8 inci, iar specialiştii sunt de părere că, dacă va fi aşa, e cam mare pentru telefon. Culoarea. Potrivit GSM Arena, S3 va fi disponibil în două variante: "albastru carbon" şi "alb ceramic". Procesorul. Ar putea fi as­­­pectul tehnic care face dife­renţa faţă de celelate smartphone-uri. Se vorbeşte de un quad-core cu o valoare de 1,6 GHz. Camera. Cea mai avansată valoare a senzorului foto este cea de 12 Megapixeli. De asemenea, bliţul va fi LED.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7aNzsbbL6_I?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Concurenţa e puternică Pe lângă iPhone-ul celor de la Apple, Samsung Galaxy S3 va mai concura cu un smartphone puternic. HTC One X are un procesor quad-core de 1,5 GHz şi un display high definition de 4,7 inci.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, este dotat cu un chipset Nvidia Tegra 3, o memorie RAM de 1GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32GB. Camera foto este comparabilă cu cea instalată pe iPhone 4S, are 8 Megapixeli, autofocus şi este ajutată de un bliţ cu LED.

Obiecţii: Preţul este destul de mare, costă în jur de 2.600 de lei fără abonament. În al doilea rând, o parte dintre utilizatori, mai ales partea feminină, încă nu s-au obişnuit cu telefoanele mari.

Un studiu al celor de la Strategy Analytics susţine că posesorii de telefoane şi-ar dori smartphone-uri cu display între 4 şi 4,5 inci. Citiţi şi:

  • E OFICIAL. Samsung prezintă distrugătorul de iPhone
  • Cele mai tari telefoane lansate anul acesta