Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a spus protagonisul momentului amuzant de la BBC. “Am crezut că nu ne vor mai suna niciodată”
Ce a spus protagonisul momentului amuzant de la BBC. “Am crezut că nu ne vor mai suna niciodată”

Ce a spus protagonisul momentului amuzant de la BBC. “Am crezut că nu ne vor mai suna niciodată”

Anvergura cu care s-a viralizat clipul amuzant a atras atenția și marilor publicații internaționale, precum Washington Post, Wall Street Journal, NBC, Reddit, The Telegraph, The Sun sau Daily Mail, scrie paginademedia.ro.

Chiar și BBC, postul care a găzduit momentul, a scris pe larg despre filmul în care Robert Kelly vorbea sobru despre Coreea de Sud, într-un cadru în care și-au făcut loc și cei doi copii ai analistului politic.

În plus, BBC nu a scăpat șansa de a dezvolta subiectul și a realizat un interviu cu Robert Kelly, analistul politic din centrul subiectului, și familia acestuia.

Acesta a spus că a fost o situație unică și că i-a fost teamă că nu va mai fi contactat de BBC.

 

“Nu am mai păţit aşa ceva niciodată în viaţa noastră. Am fost îngrijorat de fapt că BBC nu ne va mai suna din nou niciodată”, a declarat Robert Kelly, în interviul acordat postului britanic.

 

Robert Kelly a vorbit și pentru Wall Street Journal despre aceasta situație. Acesta a spus că vineri și-a închis orice contact cu rețelele sociale, chiar și telefonul, pentru că a fost asaltat de mesaje și notificări.

 

”A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste și afecțiune. Am văzut si eu clipul la fel ca toata lumea si a fost chiar amuzant. Vineri seara am fost asaltați pe rețelele sociale, pe telefoane, așa că ne-am închis telefoanele, alertele de la Facebook, de la Twitter”, a spus acesta pentru Wall Street Journal.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: