Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a păţit, de fapt, Alexandra? Un membru al familiei detonează bomba bombelor
Ce a păţit, de fapt, Alexandra? Un membru al familiei detonează bomba bombelor

Ce a păţit, de fapt, Alexandra? Un membru al familiei detonează bomba bombelor

Cazul de la Caracal a șocat o țară întreagă. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșeanu care ar fi fost ucisă de Gheroghe Dincă la Caracal, nu este de părere că Alexandra ar fi fost omorâtă la locuinţa bărbatului, punctând că zona este dominată de o mafie locală implicată în proxenetism care ar putea avea legătură cu această situație îngrozitoare.

„Nu mai am încredere aproape deloc în ceea ce se întâmplă. Deci lucrurile sunt bizare, nu au cap şi coadă, nu se leagă nimic din ce se întâmplă. Omul ăla cred că este într-un fel sau altul acoperit. Înţeleg că la Caracal au făcut o horă mare toţi şi nu nu mai declară nimeni în afară de Alexe că procurorul i-a oprit. Poliţiştii o pun de o mare miuţă locală şi spun că noi… dacă mâine va dovedi sau poimâine se va dovedi că printr-un raport al Parchetului că de fapt ei au declarat cu toţii că au luat hotărârea la 6 dimineaţa să intre, este clar că avem de-a face cu o mafie. (…)

Eu îţi spun direct că eu sunt convins că până la proba contrară că Alexandra nu a fost ucisă acolo, că acest individ este un pion într-o chestie mult mai complexă, nu cred că este un psihopat. Psihopat este sigur dar nu cred că este de capul lui. Cred că mafia de acolo din Caracal care ştie foarte bine cine cum şi pe unde este cu prostituţie cu fete şi tot ce fac ei pe acolo, infractori la poliţişti, poliţişti la judecători, judecători pe la procurori şi procurorii la politicieni”, a afirmat Alexandru Cumpănaşu, în emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV.