Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a hotărât instanța americană pentru „Codoașa” pedofilului Epstein
Ce a hotărât instanța americană pentru „Codoașa” pedofilului Epstein

Ce a hotărât instanța americană pentru „Codoașa” pedofilului Epstein

Decizie la o Curte de judecată din New York, după audierea prin video-telefon a lui Ghislaine Maxwell, aflată în închisoare. Femeia este acuzată de proxenetism și abuz sexual în cazul pedofilului Jeffrey Epstein, care s-a sinucis, în 2019, în pușcărie.

Judecătorul Alison Nathan a decis că Ghislaine Maxwell, în vârstă de 58 de ani, va rămâne în spatele gratiilor până la începerea procesului său, stabilit de aceeași instanță în iulie 2021. Inculpata este acuzată, în primul rând, pentru că ar fi recrutat fete pentru Epstein, minore supuse abuzului sexual.

Totodată, lui Maxwell, arestată pe 2 iulie, i s-a refuzat eliberarea pe o cauțiune de 5 milioane de dolari pentru a trăi într-un hotel „de lux” din Manhattan, după ce Annie Farmer – una dintre victimele care o acuză – a depus mărturie în fața judecătorului.

Conform deciziei judecătorului, Ghislaine Maxwell va avea statut de „reținut în curs de judecată”, iar procesul ei va începe pe 12 iulie 2021.

În cursul audierii sale, prin video din închisoarea din Brooklyn , Ghislaine a pledat nevinovat, relatează The Sun.

Judecătorul a aflat în cursul audierilor că un agent imobiliar a declarat FBI că Maxwell s-a recomandat ca jurnalist, pe nume „Jen Marshall”, ca să cumpere casa din New Hampshire, în noiembrie 2019. Aici a fost și reținută de agenții FBI în 2 iulie.

Citiți tot articolul pe Rețete și Vedete.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: