Lui Ștefan Ciuculescu, fost portar la FCSB și Rapid și lui Sebastian Chitoșcă, și el fost jucător la FCSB, le-a sărit țandăra în timpul show-ului Survivor România. Tensiunile au izbucnit chiar în fața camerelor de filmat, în timpul jocului pentru imunitate, pe care echipa roșie l-a pierdut. 

Pe fondul deciziei lui Zanni de a intra pe traseu înaintea lui Ștefan, spiritele concurenților din cadrul show-ului filmat în Republica Dominicană s-au cam încins. O afirmație din partea cântărețului i-a pus capac fostului jucător de la Rapid. Bărbații au explodat și s-au luat la bătaie.

Fostul portar FCSB este în conflict cu Zanni și Sebastian. Violențele dintre Ștefan și Sebastian au fost oprite de către prezentatorul emisiunii, Dan Pavel. 

Replici penibile între concurenți

Intriga violențelor au fost cele două tabere ale Faimoșilor. Sebastian Chitoșcă și interpretul Zanni sunt liderii grupării majoritare, în timp ce Ștefan este susținut doar de dansatoarea Elena Marin și de cântărețul Culiță Sterp.

În urma deciziei lui Zanni de a intra pe traseu înaintea lui Ștefan, concurenții și-au adresat replici din ce în ce mai penibile, invocând lipsa posibilităților materiale în unele situații.

„Voi faceți cele mai urâte lucruri pe aici, sunteți nebuni la cap?! Sunteți periculoși”, le-a spus Ștefan lui Zanni și Sebastian. Zanni nu a rămas indiferent și a început să invoce trecutul sportivului Ștefan, motiv pentru care acesta a răbufnit.

„Niște perverși! Niște mincinoși! Băi, nu ai avut toată viața curent! Și-mi spui mie că am trăit în șanț? Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă și îmi spui mie că am trăit în șanț?”, a fost replica fostului fotbalist.

„Da, n-am avut nimic, așa e”, i-a răspuns protejatul lui Alex Velea în emisiunea difuzată pe Kanal D.

„Ești foarte needucat, ești cel mai frustrat, n-am cuvinte pentru tine, pe bune îți spun. Mi-e și rușine că ne faci cinste în halul ăsta fotbaliștilor”, a fost replica lui Sebastian Chitoșcă adresată lui Ștefan.

Prezentatorul show-ului a pus piciorul în prag

Prezentatorul show-ului Survivor România, Dan Pavel, a intervenit în conflictul concurenților, subliniind că astfel de atitudini nu sunt tolerate.

„Ne liniștim, pentru că astea sunt regulile la Survivor”, le-a transmis prezentatorul Dan Pavel.