Pe măsură ce se scurg orele, apar tot mai multe informații referitoare la cazul fetiței dispărute din județul Dâmbovița și găsită moartă, după trei zile.

Micuța Mihaela Adriana Fieraru, în vârstă de numai 11 ani, a fost găsită moartă pe un câmp, într-o zonă cu vegetație bogată. Anchetatorii au deja un suspect în acest caz, în persoana unui cetățean olandez, care va fi dus la audieri în cel mai scurt timp. Alte surse, citate de cancan.ro, precizează că Adriana Fieraru avea urme de violență pe corp, semn că s-a luptat cu agresorul pentru a scăpa cu viață din mâinile lui. Nu este exclusă nicio ipoteză, inclusiv aceea ca fetița să fi fost supusă torturii!

Reamintim că Mihaela Adriana Fieraru nu s-a mai întors acasă vineri, după terminarea orelor de școală, fratele ei fiind cel care i-a anunțat dispariți. Căutările începute în aceeași zi, cu sute de polițiști, un elicopter și drone, au fost încheiate duminică, după 3 zile, când fetița a fost găsită moartă, pe un câmp, trupul ei fiind lăsat într-o zonă cu vegetație bogată.