Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, scos din arest în timpul protestului de la DIICOT
Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, scos din arest în timpul protestului de la DIICOT

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, scos din arest în timpul protestului de la DIICOT

În timp ce în față la DIICOT familia Luizei Melencu organizează un protest extrem, incluzând și greva foamei, criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost scos marți din arest și dus la medic. El acuză probleme la ochi.

Gheorghe Dincă, este cercetat de DIICOT după ce a mărturisit că le-a răpit, violat și ucis în bătaie pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. El se află în arestul central al Poliției și a fost dus astăzi la Policlinica Ministerului de Interne unde i se fac mai multe controale de către medici, după ce s-a plâns de dureri de ochi.

Monstrul din Caracal a acuzat dureri după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.

Dincă se află în arest de la sfârşitul lunii iulie, după ce a recunoscut că ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Dincă le-a mărtusit procurorilor că le-a răpit, sechestrat şi ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.

După ce le-ar fi ucis, Gheorghe Dincă a afirmat că le-a ars trupurile într-un butoi metalic din curtea lui Dincă din Caracal. În urma cercetărilor, anchetatorii au găsit, în butoiul invocat de Dincă, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au indicat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu, anunță romaniatv.net.