Evenimentul Zilei > Justitie > Cazul Caracal. Familia Alexandrei, cerere de ultima oră. „Îmi venea să îl omor”
Cazul Caracal. Familia Alexandrei, cerere de ultima oră. „Îmi venea să îl omor”

Cazul Caracal. Familia Alexandrei, cerere de ultima oră. „Îmi venea să îl omor”

Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe, azi, în cauza privind cererea de strămutare a dosarului Caracal, de la Tribunalul Olt, solicitare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu. Avocatul familiei a explicat de ce s-a făcut această solicitarea: există ”suspiciuni rezonabile” că judecătorul nu va fi imparțial, ci va acționa „cum i se va dicta”.

Părinții Alexandrei s-au întâlnit, marţi, pentru prima dată cu Gheorghe Dincă. Întrebat cum i s-a părut Gheorghe Dincă, Ion Măceşanu, tatăl Alexadrei, a afirmat că acesta ”era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic. Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Olt a dispus, pe 7 februarie, menţinerea acestei măsuri preventive faţă de cei doi inculpaţi, iar Curtea de Apel Craiova a menţinut această decizie, respingând, pe 17 februarie, contestaţia formulată de Risipiţeanu. Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din cazul Caracal.

Gheorghe Dincă  e trimis în judecată pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte. El este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal. Ştefan Risipiţeanu  va fi judecat pentru infracţiunea de viol.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: