Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Comisarul lui Dincă revine. A căutat fata dispărută din Deveselu ca pe Alexandra
Exclusiv. Comisarul lui Dincă revine. A căutat fata dispărută din Deveselu ca pe Alexandra

Exclusiv. Comisarul lui Dincă revine. A căutat fata dispărută din Deveselu ca pe Alexandra

Undă de șoc înspre Dosarul Caracal. DIICOT a preluat cazul altei fete dispărute despre care evz.ro scrie de patru zile. Secretele încep să iasă la iveală.

Dedesubturile dispariție ciudate a Aureliei Carmen Radu, readuce în prim-plan un nume greu implicat în Dosarul Caracal. Același polițist care s-a ocupat de dosarul Alexandrei Măceșanu s-a implicat și în cel al acestei adolescente din Deveselu, dată acum în urmărire internațională. Părinții ne-au spus că DIICOT a preluat cazul și au făcut dezvăluiri uluitoare, în exclusivitate pentru evz.ro.

Exclusiv EvZ

Cazul dispariției unei alte fete din zona Caracal, Aurelia Carmen Radu (foto), în vârstă de 16 ani, scoate la iveală amănunte șocante care leagă acest dosar de cel al dispariției Alexandrei Măceșanu.

fata disparuta deveselu

Așa cum a anunțat evz.ro, în 10 februarie polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt au deschis un dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei, după ce s-a aflat că tânăra ar fi plecat în Italia, fără acordul părinților, aparent îndrăgostită de un băiat de aceeași vârstă cu ea.

O informație-bombă vine, însă, din partea părinților fetei, pe care am reușit să-i contactăm după ce adolescenta a fost dată în urmărire generală și internațională de Poliția Română.

Tatăl Aureliei, Marian Radu, de 48 de ani, a dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că a fost anunțat de polițiști că DIICOT a preluat cazul fetei sale. Omului îi e greu să creadă că fata lui a plecat de bunăvoie de acasă și spune că, în mesajele pe care le-a transmis familiei, ”se vedea că este împinsă de la spate”.

”Fata mea nu este așa. Nu amenință că se omoară dacă vine acasă. Că îl iubește pe băiatul ăla”, a adăugat mama Aureliei, Valeria Radu, de 34 de ani.

În cadrul discuției cu cei doi părinți, Valeria Radu a făcut o mărturisire uluitoare.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE