Apar noi ipoteze în cazul Caracal, enunțate la România TV. Oasele care au fost găsite de anchetatori în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, dar și cele din pădure fac parte dintr-un plan stabilit dinainte de Gheorghe Dincă și complicii săi, în situația în care acesta ar fi fost prins. Se pare că osemintele umane găsite de anchetatori au fost luate din două cimitire aflate pe raza județului Olt, arse, apoi „plantate”. Astfel, Gheorghe Dincă ar obține o pedeapsă mai mică și ar duce ancheta în eroare, în timp ce ascunde data sau nume grele.

Şi jurnalistul Ovidiu Zară are o versiune asemănătoare.

„Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explica lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțin – în mod greșit susțin eu – că ar aparține Alexandrei)”, a scris gazetarul pe contul de Facebook.
Anchetatorii au stabilit că oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei, iar cele din lizieră aparţin unei alte fete, despre care s-ar presupune că ar fi Luiza.