Cumpănașu, care este și unchiul Alexandrei, susţine că singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Gheorghe Dincă, acuzat că le-ar fi ucis pe cele două fete, are cazier în Italia.

„Este falsă știrea că sunt căutate, în Spania nu figurau ca dispărute, în Italianu erau deloc. Nu figurau căutate sau dispărute, statul nu a căutat niciodată pe niciuna. Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Alexandru Cumpănaşu consideră că e inacceptabil faptul că nicio autoritate a statului nu a luat măsuri după ce Dincă a declarat că nu a comis crimele, dar şi după ce a numit mai multe nume de poliţişti în instanţă.

Cazul Caracal. Cumpănașu, acuzații care aruncă în aer ancheta:”Este inacceptabil”

„Nu poţi să nu te întrebi azi, după ce acest imbecil cum e el, după ce a făcut mărturisi, după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forţată. Este inacceptabil că nicio autoritate a statului, un presupus criminal vine în sala de judecată, presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele. Este ceva greu, dincolo de orice imaginaţie că nicio instituţie nu s-a sesizat că a acuzat poliţişti şi procuri”, susţine Cumpănaşu.

„Oricine de pe lumea asta, în orice ţară îl lua şi îl întreba ce ai făcut cu ele. Nu să aşteptăm dacă se aprobă excepţiile, fraţilor avem unul care a zis că le-a omorat si e singura proba, restul nu există. Nimeni din ţară, parcă nu există ce a spus Dincă în instanţa” , a adăugat unchiul Alexandrei.

Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ar fi fost răpite de Gheorghe Dincă și ținute sechestrate în casa din Caracal în scopul exploatarii sexuale. De la data răpirii, nu se mai știe nimic despre cele două fete.