Dosarul răpirii adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu este departe de finalizare, iar cu zi ce trece noi elemente completează tabloul.

Avocatul Claudiu Lascoschi, cel care îl apără pe Gheorghe Dincă, admite pentru prima dată posibilitatea ca Luiza Melencu să fie în viață. În direct la Antena 3, acesta a explicat care este motivul pentru care clientul său și-a schimbat declaraţia inițială şi acum a negat că a ucis-o pe tânăra de 16 ani.

Nu am avut discuții elaborate privind Luiza. Dacă are cerere de audiere depusă, va trebui să fie reaudiat. În mod normal, noi aveam cerere de studiere a dosarului. Dacă el spune că este nevinovat, trebuie să indice elemente noi, să îl ajute. Dacă Luiza este în viață, înseamă că a predat-o cuiva, deci trebuie să indice persoana căreia i-a dat-o”, a declarat Claudiu Lascoschi.

În privința schimbării depoziției, avocatul crede că Dincă „a început să fie mai coerent față de cum era la început. El susține că ceea ce a făcut în momentul în care au venit jandarmii nu era conștient și nu își explica. El așa a susținut de la început și până azi. Nu știu ce strategie a avut, poate chiar de la începutul anchetei el a vrut să dea o declarație, dar nu a spus ce fel de declarație”.