Speranța continuă să încolțească în sufletele părinților Luizei Melencu, care a fost răpită de Gheorghe Dincă. Aceștia nu vor să creadă că fiica lor ar fi moartă, lipsa de dovezi concrete întărindu-șe această convingere.

„Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e data de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros.

Părerea mea este că Luiza nu este moartă. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu pentru „Acces Direct”, conform Cancan.

„Noi am declarat imediat dispariția Luizei, dar în trei luni de zile, până la apariția noului caz, cel al Alexandrei nu știam nici măcar cine a luat-o pe fiica noastră cu mașina.

Procurorul de la Craiova ne spunea că se lovește de un zid. Probabil că și noi pățeam ca și Nelu Geneș din Caracal a cărui fiică a dispărut în urmă cu 20 de ani și nici acum nu are un răspuns de la autorități.

După mediatizarea cazului am aflat și noi că Luiza a fost luată de Gheorghe Dincă, un om care a declarat că a omorât atât pe fiica mea cât și pe Alexandra. Dovezi că aceste fete sunt moarte nu sunt”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Te-ar putea interesa și: