Evenimentul Zilei > Monden > Cazul Adelina Pestriţu-Covid 19, dezvăluire-bombă. Seism în showbiz!
Cazul Adelina Pestriţu-Covid 19, dezvăluire-bombă. Seism în showbiz!

Cazul Adelina Pestriţu-Covid 19, dezvăluire-bombă. Seism în showbiz!

La puţin timp după ce Adelina Pestriţu a anunţat că a contractat Covid-19, au fost tot felul de reacţii în mediul virtual, dar cea de acum iese cel mai mult în evidenţă.

Amintim că au fost mulţi internauţi care şi-au manifestat neîncrederea cu privire la veridicitatea celor anunţate printre lacrimi de Adelina Pestriţu.

De asemenea, una dintre cele care a ironizat anunţul Adelinei Pestriţu a fost o megavedetă considerată printre cele mai frumoase femei din showbizul românesc.

În acest link puteţi citi care au fost cele mai acide remarci ale acesteia cu privire la subiectul Adelina Pestriţu Covid-19.

Lipsa mirosului şi a gustului… De aici a pornit totul, confom postărilor de pe Instagram ale Adelinei Pestriţu.

Aşa a ajuns frumoasa brunetă la medic pentru testul specific. Totuşi, cei care o urmăresc pe Instagram și-au amintit cu doar câteva ore înainte ea vorbea despre cum miroase odorizantul din mașină.

Mesajul iniţial despre contractarea Covid-19 a fost lansat în noaptea de 1 spre 2 septembrie, în timp ce vedeta se afla în mașina ei.

În confesarea lansată aproape de miezul nopții, ea a spus că mers la spital să-și facă un test pentru că nu mai avea miros.

Ulterior, ea a plecat la o ședință foto și 4 ore mai târziu de la povestea cu brăduțul, a apărut cu o mască pe nas și gură, tot în mașină.

Atunci a urmat anunțul legat de faptul că este infectată cu COVID-19, adică la ora 23:37.

Conform romaniatv.net, după ce a fost internată în spital, Adelina Pestriţu a povestit că nu va rămâne acolo, ci va merge într-un alts loc pentru autoizolare.

În acest context, postarea unei angajate a unui spital ridică multe semne de întrebare:

„Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Având în vedere că muncesc într-un spital la curățenie și toate persoanele care sunt suspecte de Covid-19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare…

Şi plus că nu au voie să părăsească spitalul… Nu știu cum de pe tine te-a lăsat să părăsești spitalul, fiind pozitivă cu Covid 19…

Absurd, ciudat… Așteptăm vești, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs, deși eu îți doresc sănătate multă și ție, dar mai ales familiei.

Eu nu îmi pot imagina zile departe de fetița mea… Cred că aș fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viaţa, nu avem încotro… însănătoșire grabnică”, i-a scris Adelinei o prietenă virtuală.

Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit şi a mărturisit că în urmă cu o zi nu s-a simțit prea bine, prezenta stări de oboseală, iar treptat a început să-și piardă gustul și mirosul.”

sursa: romaniatv.net