Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant la Botoșani! O mama și-a aruncat copilul la toaletă
Caz șocant la Botoșani! O mama și-a aruncat copilul la toaletă

Caz șocant la Botoșani! O mama și-a aruncat copilul la toaletă

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați de medicii de la Maternitate care au tratat o tânără ce pierduse masiv sânge după naștere.

Anchetatorii încă nu știu ce s-a întâmplat, asta pentru că fata este internată la Maternitate pe Secția de Reanimare, iar prietenul ei și părinții acestuia spun că nici măcar nu știau de sarcină. Pe corpul fătului au fost găsite urme de violentă, el fiind aruncat în toaleta din curtea locuinței.

Tânăra nu este din aceeași localitate și a fost plecată o perioadă la muncă în străinătate. Ei iau în calcul să fi rămas însărcinată acolo, iar când a ajuns acasă la prietenul ei, să fi încercat să scape de sarcină.

Prietenul femeii le-a spus polițiștilor că ea a ieșit afară dimineață, în jurul orei patru, iar când s-a întors era plină de sânge. Au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul unui echipaj medical, care a preluat-o și au transportat-o la Maternitatea Botoșani.

După ce va fi externată, tânăra urmează să fie anchetată de procurori și ar putea fi acuzată de pruncucidere, unde ar putea petrece cinci ani în închisoare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: