Evenimentul Zilei > Social > Caz șocant în Medgidia: paznic ucis în bătaie de un tirist
Caz șocant în Medgidia: paznic ucis în bătaie de un tirist

Caz șocant în Medgidia: paznic ucis în bătaie de un tirist

Nimic nu ne mai surprinde și, totuși, zi după zi apare o nouă știre care șochează opinia publică din România.

Nimic nu ne mai surprinde și, totuși, zi după zi apare o nouă știre care șochează opinia publică din România.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au elucidat un caz de-a dreptul tulburător: un paznic a fost bătut până a murit de un tirist care voia să-i „dea o lecție”!

Victima lucra la un garaj de tiruri din municipiul Medgidia, iar unul dintre agresori îl bănuia că ar fi implicat în sustragerea a două baterii de la autotrenul său, care era parcat în curtea garajului. În după-amiaza zilei de 5 septembrie, arată procurorii, doi bărbați l-au atacat pe paznicul în vârstă de 61 de ani, lovindu-l și obligându-l să intre în portbagajul unei mașini, la volanul căreia au demarat în trombă spre pădurea de la marginea orașului Medgidia.

Acolo, scrie realitateadeconstanta.net, unul dintre bărbați l-a rupt în bătaie pe paznic, aplicându-i peste 20 de lovituri cu pumnii, picioarele și un par de lemn. Victima a suferit multiple fracturi ale femurului și tibiei piciorului stâng, precum și mai multe fracturi costale. După ce s-au răcorit, agresorii l-au urcat pe paznic într-o dubiță și l-au abandonat pe o stradă din Cernavodă, în apropierea spitalului.

La scurt timp, bărbatul a fost găsit mort în stradă de către portarul spitalului. La autopsie s-a stabilit că acesta decedase prin șoc traumatic și hemoragic, survenit în urma unui politraumatism.

Reținuți de oamenii legii, atacatorii le-au declarat acestora că nu l-au lăsat pe paznicul bătut chiar în fața spitalului deoarece le-a fost teamă să nu fie recunoscuți de polițiștii aflați în zonă.