Cu mic cu mare, toţi prietenii Alexiei Eram, dar şi ai iubitului său, Mario Fresh, s-au strâns într-o locaţie exclusivistă din Capitală. Antonia, Alex Velea, Nicole Cherry şi mulţi, mulţi alţii au luat parte la o petrecere pe care nu o vor uita prea curând! Şi, bineînţeles, cu aşa invitaţi de seamă, cadourile, dar şi costurile au fost şi ele pe măsură! 

 

Pentru această petrecere, Andreea Esca a trebuit să închirieze un luxos club din Bucureşti, pentru care, bineîneţeles, din start, a trebuit să plătească o sumă uriașă. Tematica majoratului a fost „Think Pink"/„Gândeşte roz", iar invitaţii au respectat dress code-ul şi au purtat astfel ţinute compuse din elemente vestimentare de culoare roz, scrie cancan.ro.

 

O altă cheltuială a fost şi faptul că întreg clubul de lux a fost amenajat după bunul plac al Alexiei. Mai exact, sărbătorita şi-a dorit un spaţiu special amenajat pentru şedinţe foto. Astfel, invitaţii s-au fotografiat într-un spaţiu colorat, decorat cu baloane roz, nori pufoşi şi o perdea curcubeu, dar şi o cadă plină cu baloane albe şi roz. Pe lângă toată această nebunie, Andreea Esca a cheltuit 1 500 de euro şi pentru candy bar-ul spectaculos cu care prietenii fiicei sale au fost întâmpinaţi.

 

Pentru machiajul Alexiei Eram, Andreea Esca a plătit aproximativ 150 de euro, atât cât a dat şi pentru coafură.  Cât despre ținută, sărbătorita serii a purtat o salopetă albă, cu franjuri şi cu un decolteu generos, creată de o casă de modă celebră, iar preţul a fost de 350 de euro.

 

Banii chletuiţi pentru majoratul Alexiei Eram au fost de ordinul zecilor de mii de euro, iar dacă stăm că calculăm şi ţinutele pe care Andreea Esca şi soţul ei le-au purtat, putem spune că sărim de suma de 20 de mii de euro numai ţinutele celor trei, să nu mai spunem de întreg evenimentul care, cu siguranţă, a ajuns la câteva zeci de mii de euro. 

 

 

Te-ar putea interesa și: