Evenimentul Zilei > Economie > CÂTE milioane de euro alocă Nuclearelectrica pentru testare și diagnosticare!
CÂTE milioane de euro alocă Nuclearelectrica pentru testare și diagnosticare!

CÂTE milioane de euro alocă Nuclearelectrica pentru testare și diagnosticare!

Nuclearelectrica alocă, din surse proprii, 1,87 milioane euro, fără TVA, pentru servicii de testare, diagnosticare şi de asistenţă tehnică specializată.

Contractul urmeazâ să fie încheiat pentru o perioadă de 48 de luni de la data atribuirii, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), informează Agerpres

Conform anunţului, contractul prevede servicii de testare şi diagnosticare pentru "vane acţionate pneumatic şi vane acţionate electric", efectuate în fiecare din opririle planificate din 2016, 2017, 2018 şi 2019. 

Reprezentanţii Nuclearelectrica precizează că se acceptă ofertanţii "care demonstrează că au prestat servicii similare, în ultimii trei ani, cumulate în valoare de cel puţin 450.000 euro", echivalent lei sau altă valută, fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multe. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 februarie 2016, ora 12,00. 

Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) a înregistrat, în primul semestru, un profit net de 2,9 milioane de lei, în scădere cu 81,21% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când a fost de 15,45 milioane de lei.