Evenimentul Zilei > Sport > Catastrofa FCSB. „Roș-albaștrii” au fost călcați în picioare la Mediaș și au ajuns la 5 eșecuri consecutive
Catastrofa FCSB. „Roș-albaștrii” au fost călcați în picioare la Mediaș și au ajuns la 5 eșecuri consecutive

Catastrofa FCSB. „Roș-albaștrii” au fost călcați în picioare la Mediaș și au ajuns la 5 eșecuri consecutive

FCSB a pierdut cu scorul de 0-4 disputa cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 7-a a campionatului intern

FCSB a pierdut cu scorul de 0-4 disputa cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 7-a a campionatului intern. Duminică, în deplasare, la debutul lui Bogdan Argeș Vintilă pe banca tehnică, vicecampionii au fost umiliți de trupa lui Edi Iordănescu. Gazdele au deschis scorul prin Darius Olaru (17), după o gafă mare a portarului Andrei Vlad. Goalkeeperul de la FCSB s-a accidentat în prima repriză și a fost înlocuit de Cristian Bălgrădean.

În repriza a doua, a fost rândul rezervei de portar să greșească flagrant. Bălgrădean a scăpat mingea de sub control și a comis un penalty, transformat de Marius Constantin (58). Dezastrul a continuat și Iulian Cristea a provocat și el un penalty, în minutul 65. Jucătorul oaspeților a fost eliminat și Dumitru Cardoso a dus scorul la 3-0.

FCSB a mai pierdut un om, în minutul 75, după ce Bozhidar Chorbadzhiy a văzut roșu, iar Mihai Velisar a stabilit scorul final în minutul 85. „Roș-albaștrii” au ajuns la 5 eșecuri consecutive și se clasează pe penultimul loc al clasamentului, cu 4 puncte.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: