Cât timp au fost amanți, de fapt, Lora și Ghenu. Doinița Oanea și Dan Badea n-au știut asta

Cât timp au fost amanți, de fapt, Lora și Ghenu. Doinița Oanea și Dan Badea n-au știut asta Sursă Instagram

După ce s-a zvonit că se iubea cu Ionuț Ghenu de când era căsătorită cu Dan Badea, Lora a explicat când a început cu adevărat relația lor și când și-a dat seama că trebuie să divorțeze.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani. Cu toate astea, ei au trecut prin multe momente dificile, mai ales pentru că artista era căsătorită cu Dan Badea la momentul respectiv.

După ce s-a zvonit că i-ar fi furat iubitul prietenei sale Doinița Oancea, în timp ce era căsătorită cu Dan Badea, Lora le-a dat fanilor o explicație. Artista a declarat că au fost doar prieteni o perioadă și că au decis să formeze un cuplu după ce s-au despărțit de partenerii lor.

„Suntem de opt ani împreună și de zece ani suntem prieteni. Și de zece ani lucrăm împreună, ceea ce face relația noastră interesantă și câteodată grea și câteodată ideală. Suntem amanți, că nu suntem căsătoriți. Nu am fost amanți, Doamne ferește! Ar fi fost interesant. Să știi că mi-a fost ciudă un pic. Îți vine așa un pic să te răzbuni. Te gândești că dacă tot ești acuzat, așa, de lucruri înainte să le faci… Hai să le faci și după aia să fie mai simplu”, a declarat Lora, în cadrul podcast-ului lui Jorge.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a început relația dintre Lora și Ghenu

Ionuț Ghenu a format un cuplu cu Doinița Oancea. Aceasta a acuzat-o pe Lora că i-a furat iubitul și că relația ei s-a destrămat din cauza ei. De curând, solista a declarat că și-a dat seama că este îndrăgostită de Ionuț după ce s-a despărțit de Dan Badea și că tot ce spune Doinița este o minciună.

„Mamă, ce acuză. Dar eu eram deja liberă. Și el la fel. Dar noi nu eram împreună, dar vorbea și cu mama lui. Ne-a băgat pe toți în ședință. A reușit să-și țină suferința ei departe. Noi am fost abuzați colectiv. E o chestie care ar trebui… Eu de abia aștept să devină ilegală. Abuzul colectiv.

Înainte de toate, ceea ce noi am reușit, a fost să ne scoatem din friendzone și să ne ducem la un următor nivel. Și habar n-am, dar e posibil ca dacă nu ne-am fi enervat foarte tare să nu ne fi văzut niciodată cu alți ochi și să fi rămas prieteni și atât. Dar nimic nu este întâmplător. Poate de o explozie din asta a fost nevoie că să fim împreună”, a mai spus artista în podcastul lui Jorge.