Conform sursei citate, bărbatul lasă în urmă doi copii şi o soţie devastată, dar şi o poveste de viaţă foarte emoţionantă. Craig suferea de o boală gravă a sistemului nervos şi dorinţa lui a fost ca după moarte să-i fie prelevat creierul pentru experimente medicale. Din momentul diagnosticării, medicii îl anunţaseră că viaţa lui va mai dura maximum doi ani.

„Uimitorul meu Craig a murit ieri dimineaţa la 6:20. Suntem devastaţi. Marţea trecută s-a simţit rău şi de atunci am petrecut 6 zile în izolare. Infecţia din zona pieptului a fost confirmată în cele din urmă ca fiind Covid-19.

Cum a îndrăznit să-l ia pe Craig, care se confrunta deja cu cea mai groaznică şi rea dintre boli? Craig nu era pregătit să se ducă.

Încă făcea tot ce-i stătea în puteri pentru a creşte conştientizarea cu privire la boala sistemului nervos de care suferea”, a reacţionat soţia, care a dezvăluit că boala sistemului nervos începuse „să dea înapoi”.

Pe patul de moarte soţul i-a lăsat o ultimă dorinţă: creierul lui să fie donat pentru cercetare. Din cauză că a fost ucis de Coronavirus, acest lucru nu mai este posibil. Craig a fost designer de încălţăminte la Dr Martens, Hunter Boots şi Fred Perry.

Cel puţin 1.950 persoane din Marea Britanie au fost diagnosticate cu temutul Coronavirus de la începutul epidemiei.