Cât costă să bei o cafea cu primarul Emil Boc. „În premieră absolută pentru Cluj”

Cât costă să bei o cafea cu primarul Emil Boc. „În premieră absolută pentru Cluj” Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Premieră în Cluj! În cadrul unui eveniment caritabil s-a aflat cât costă să bei o cafea cu primarul Emic Boc. Prețul unei întâlniri cu edlilul din Cluj nu este deloc mic, dar unele persoane nu au ținut cont de acest aspect.

Un bărbat a oferit suma de 9.000 de lei pentru a bea o cafea cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc. Acest lucru s-a aflat la un eveniment caritabil marca Căsuţa Bucuriei – Dăruieşte cu Bucurie, la sala Centrului de Cultură Urbană Casino Cluj.

„O cafea cu domnul Boc – 9.000 odată, 9.000 de lei de două ori şi, dacă nu mai vedem niciun carton ridicat, doamnelor şi domnilor, în premieră absolută pentru Cluj – cafea cu domnul primar Emil Boc, 9.000 de lei de trei ori, adjudecat!”, a anunţat Bob Rădulescu, gazda evenimentului.

În cadrul evenimentului s-au mai scos la licitaţie obiecte oferite de vedete din lumea sportului - un tricou semnat de legendele Universităţii Cluj, Bella Bakos, Moldovan Constantin, Palosan Dan, Cantor Bogdan, Bagiu Sorin, Pojar Cristian, Popescu Marius, Lazar Ilie, Poratki Tiberiu, Iasco Zoltan, Vadana Sorin, Campeanu Romulus, Ciolobic Horatiu, Dobrau Vasile, Lazareanu Marcel, Maja Ioan, o minge semnată de Sorin Bagiu, Ioana Maja şi Tiberiu Poratki, o minge semnată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, Cristina Pirv, o minge semnată de jucătorul de fotbal din generaţia de aur a României, Dan Petrescu, o minge semnată de legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, dar şi o mască de scrimă semnată de campioana olimpică a României, Ana-Maria Brânză.

Ne puteți urmări și pe Google News

Emil Boc ironizează Capitala

Amintim și că Emil Boc a declarat că primarul Capitalei, Nicușor Dan, se inspiră din ideile de la Cluj. Acesta a afirmat, la un post de radio local, că și urbaniștii din București au început să ceară spații de grădinițe, asfalt, parcuri și școli atunci când se dezvoltă un ansamblu imobiliar, „ceea ce la Cluj se face de 5 ani”.

Mai mult, Emil Boc a declarat că fix autoritățile care l-au criticat au ajuns să îi fure ideile. „Văd că ideile noastre pentru care am fost criticat sunt acum preluate și puse în aplicare și în București. Nu se mai dau autorizații, fără acces la școală, parc, asfalt”, a punctat Emil Boc.