Cât costă blockbuster-ul pe site-ul lansat de Pro TV

Cât costă blockbuster-ul pe site-ul lansat de Pro TV

"Discursul regelui", "Regina" şi posibilitatea de a urmări show-urile înainte de difuzare alcătuiesc "mănuşa" aruncată de Pro prin voyo.ro.

De astăzi, divizia de internet a Pro TV S.A. lansează "voyo.ro", un nou site cu conţinut video unde se vor găsi filme, seriale, show-uri TV, transmisii live de la evenimente, dar şi producţii originale marca Pro TV, Acasă sau de la case de producţie internaţionale.

Mai mult, producătorii spun că se vor putea urmări şi producţii exclusive sau episoade din seriale şi telenovele înaintea tuturor. Conţinutul va fi disponibil atât gratis, cât şi contracost. EVZ a aflat amănunte despre ce se va găsi pe nou-lansatul "voyo.ro", dar şi cât va costa.

EVZ: Putem spune că acesta e viitorul televiziunii? Maria Apostol, director de comunicare: Voyo este o platformă online de entertainment, cu conţinut premium, exclusiv, legal. Atuurile ei sunt diversitatea conţinutului, numărul mare de titluri din stoc, evenimentele premium pe care le oferă, exclusivităţi, toate acestea cu un stream fluent şi clar, păstrând substratul de "excitement" care o defineşte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Platforma voyo.ro vine în sprijinul publicului fidel al Pro TV S.A., care urmăreşte constant programele posturilor noastre, dându-i posibilitatea să revadă sau să vadă în avans anumite producţii. Toate acestea pe lângă oportunitatea urmăririi unor evenimente premium, filme noi şi mult premiate, nedifuzate până acum la TV.

Va exista un exod către site? Această platformă online de entertainment are avantajul de a oferi deplină libertate consumatorului în a decide ce vede şi când vede. În plus, conţinutul Voyo poate fi văzut în condiţii optime de pe orice calculator, platforma oferind servicii ireproşabile, care ţin atât de structura site-ului, cât şi de conţinutul lui.

Ce producţii exclusive vor exista pe site? În primul rând, producţiile Pro TV S.A., de la seriale care au avut mare succes, precum "Regina" sau "Inimă de ţigan", la emisiuni foarte apreciate de public şi producţii ale celor mai mari case de producţie internaţionale. Pe voyo.ro pot fi urmărite programele canalelor Pro TV S.A. în sistem catch-up (după difuzarea pe TV, apar şi pe voyo.ro). Avem planuri pentru advanced streaming, adică userii vor avea posibilitatea să urmărească în avans show-uri chiar înainte ca acestea să fie difuzate.

La fel de ofertant este şi live streaming-ul propus de Voyo, care facilitează accesul user-ilor la cele mai tari competiţii sportive, lansări şi evenimente importante, totul în timp real. Acest conţinut va fi disponibil atât gratis, cât şi contra-cost.

Aţi anunţat un "preţ prietenos". Între ce valori se încadrează? Preţurile pe care le va practica voyo.ro vor constitui un factor important în alegerile pe care le vor face consumatorii. Seriale care s-au bucurat de un mare succes, precum "Inimă de ţigan" şi "Regina", de exemplu, vor fi disponibile contra-cost, la preţuri care variază de la 0.2 la 0.5 euro/ episod. Altfel, orice persoană care se înregistrează pe voyo.ro are acces gratuit la cele mai recente ediţii ale emisiunilor "România, te iubesc!" şi "După 20 de ani", de exemplu.

Filme de Oscar precum "Biutiful" sau "The Hurt Locker" sunt sau vor fi disponibile în scurt timp comunităţii voyo.ro la preţuri ce vor începe de la doar un euro. În majoritatea cazurilor, blockbuster-uri de tipul acesta vor costa între 2.5-3 euro.

Se va ţine cont de faptul că utilizatorul de net este tânăr? Având în vedere oferta foarte vastă şi diversificată a producţiilor care se vor regăsi pe Voyo, ne aşteptăm ca publicul să fie la fel de variat. Astfel, printre cei care vor accesa acest site se vor regăsi atât iubitorii de blockbustere, de filme mult premiate cu Oscaruri, dar şi cei care apreciază cinematografia europeană, filmele de artă, premiate la festivaluri precum cel de la Cannes.

Ţinând cont de faptul că această platformă este foarte uşor de accesat, ne aşteptăm ca ea să fie vizitată de toţi cei care sunt utilizatori frecvenţi de net şi gustă enetertainmentul online de calitate, iar cei vizaţi sunt userii dinamici, "open-minded", mereu în căutare de provocări şi dispuşi să experimenteze tot ce e nou în materie de divertisment.

Există şi secţiune de forum pe portal? Ţineţi cont de ea? Comunitatea online e asigurată de pagina oficială de Facebook a portalului (Voyo.ro) şi de secţiunea de comentarii care va exista pe site.

Cum se va structura platfoma? Platforma este astfel structurata încât să uşureze foarte mult procesul de căutare şi selecţie a produselor existente. În plus, vom favoriza construirea unui flux informaţional personalizat, un newsletter structurat pe căutări şi achiziţii anterioare în cadrul voyo.ro.

V-aţi gândit şi la concursuri, campanii sau chiar premii? Pe viitor vom avea cu si guranţă şi concursuri, şi campanii pentru utilizatori. "Filme de Oscar precum «Biutiful» sunt disponibile la preţuri ce vor începe de la doar un euro“ MARIA APOSTOL, director de comunicare

OFERTĂ

"Discursul regelui", "Misiuni periculoase" sau "Nine"

Astăzi Voyo.ro debutează cu un film ce nu mai are nevoie de prezentare. “Discursul regelui The King’s Speech", ce-i reuneşte pe actorii Colin Firth şi Helena Bonham Carter este producţia distinsă în acest an cu nu mai puţin de patru premii Oscar, un Glob de aur şi trei premii BAFTA. Lor li se adaugă alte 55 de premii şi 89 de nominalizări.

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/pzI4D6dyp_o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

În prima saptămână, cei ce vor alege să viziteze Voyo, vor mai putea viziona filme ce au rulat deja la Pro TV, "Vagabondul Milionar/ Slumdog Millionaire" (2008), film distins cu opt premii şi două nominalizări la Oscar, patru Globuri de aur, şapte premii şi două nominalizări la BAFTA, un premiu şi patru nominalizări la trofeele decernate de Academia Europeană de Film, dar şi cunoscutele producţii recompensate cu la fel de multe premii, "Misiuni periculoase/ “The Hurt Locker" (2008) sau “Nine" (2009).

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/AIzbwV7on6Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Conţinutul Voyo.ro va fi disponibil atât gratis, după log in, cât şi contra cost. În funcţie de ceea ce se vrea, preţurile variază. Administratorii site-ului spun că vor oferi o calitate înaltă la vizionare şi materiale uşor de accesat.