Evenimentul Zilei > Sport > Cât a costat cel mai scump trabuc pe care l-a fumat Cristi Borcea. De la cine a prins viciul și pe ce om de fotbal l-ar fi folosit ca pe o armă
Cât a costat cel mai scump trabuc pe care l-a fumat Cristi Borcea. De la cine a prins viciul și pe ce om de fotbal l-ar fi folosit ca pe o armă

Cât a costat cel mai scump trabuc pe care l-a fumat Cristi Borcea. De la cine a prins viciul și pe ce om de fotbal l-ar fi folosit ca pe o armă

Cristi Borcea, fost acționar al echipei Dinamo, a redus numărul trabucurilor pe care le fumează, din cauza problemelor de sănătate. El a plătit sume record pentru hobby-ul său.

Cristi Borcea nu a fost niciodată strâns la mână atunci când a venit vorba despre propriile plăceri și a știut să se răsfețe. Fostul acționar al echipei Dinamo a fost un fumător înrăit de trabuc și a plătit sume importante pentru acest hobby. El nu a fumat deloc până la vârsta de 33 de ani. Acum, din cauza problemelor de sănătate, le-a redus drastic.

Cât a costat cel mai scump trabuc plătit de Cristi Borcea

„Cel mai scump trabuc pe care l-am fumat e un Behike ediție limitată, de la Cohiba. E 3.000 de dolari! La început nu suportam țigara absolut deloc. Am fumat prima dată la 33 de ani în momentul în care am deschis cu fratele, nașul și cel mai bun prieten al meu, Marius Vizer, Davidoff la Marriott.

A venit Zino Davidoff, la deschidere, erau televiziuni…și-mi spune (n.r. – Marius Vizer): «Fratello, trebuie să pui o țigară în gură»…N-am pus niciodată. La mine în birou nu intra nimeni să fumeze. Când venea nea Cornel (n.r. – Cornel Dinu fuma trabuc) dădeam cu spray!

Atunci, la deschidere am fumat trabuc Davidoff. Acum tot marca asta fumez, dar nu ca înainte. După operația pe cord…înainte fumam câte șase – șapte trabucuri pe zi, din acelea mari, acum le-am redus, unul, maxim două pe zi”, a povestit Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Legat de trabucuri, Borcea a avut un scandal celebru, în anul 2007, la un meci Unirea Urziceni – Dinamo (0-0). La gazde, manager general era Meme Stoica. Cei doi au intrat în conflict, iar Borcea și-ar fi stins trabucul pe fruntea lui Meme.

Un scandal celebru avut cu Meme Stoica

„A venit Memeul înjurând la Neţoiu şi Borcea… Mă nene când i-a dat Neţoiu o ştachie! A sărit şi Borcea apoi pe el… Aoleu! Ce a fost acolo. Trabucul nu ştiu dacă a apucat să îl stingă, fiindcă nu se stinge aşa de uşor. Neţoiu era periculos, bătea şapte ca Memeul atunci. Dacă mergea la K1, sigur ieşea campion mondial”, povestea Dumitru Dragomir.

„Dacă se dovedeşte că în acea lojă mi s-a stins ţigara pe frunte sau că am fost lovit, ies din fotbal imediat. Nu m-a atins nimeni nici măcar cu un deget!”, afirma Mihai Stoica despre acel episod,

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.